Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Szélsebesen terjed az interneten egy légiutas-kísérő Taylor Swift-rajongókhoz intézett megható kérése (videó)

A légiutas-kísérő érzelmes beszédet intézett a rajongókhoz a repülőn, most pedig futótűzként terjed az erről készült felvétel az interneten.

...svg content...Fotó: MTI/EPA-AAP/Joel Carrett
Epic
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, Taylor Swift épp az Eras World Tourjának közepén jár, s jelenleg Európában koncertezik az elsöprően sikeres észak-amerikai turné után. A sztár rajongói a világ minden tájáról utaznak Európába, hogy láthassák a fellépését, az egyik repülőjárat pedig zsúfolásig megtelt izgatott rajongókkal.

A Lulu Gray nevű felhasználó által június 9-én a TikTokon megosztott videóban – melyet már 830 ezren láttak – egy EasyJet légiutas-kísérő hallható, amint bejelentést tesz az utasoknak. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

A hölgy érzelmes hangon megköszöni a nagylelkű utasoknak, hogy megosztották barátságkarkötőiket a személyzettel, és egy „nagy szívességet” kér tőlük: dobják fel a kezüket, és szerepeljenek egy hatalmas csoportképen.

@lulugray1 @easyJet ♬ What Was I Made For? [From The Motion Picture "Barbie"] – Billie Eilish

Arra kért mindenkit, aki szeretne részt venni rajta, hogy „huhogjon” egyet, mire a gépen természetesen kitört az éljenzés. Az EasyJet szóvivője a Newsweek megkeresésére elmondta:

„A személyzetünk mindig mindent megtesz ügyfeleinkért, és nagyon örülünk, hogy megoszthattuk ezt a pillanatot a rajongókkal a koncert előtt.”

Az érzés kölcsönös volt, hiszen több száz érzelmes rajongó jelent meg a videó alatti kommentszekcióban: egy felhasználó azt írta, könnyekig hatotta a beszéd, míg egy másik azt írta, a légiutas-kísérő „úgy hangzik, mintha mindjárt sírni kezdene ez annyira aranyos”.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.