Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tomboló hőség: két magyar turista is életét vesztette a görög turistaparadicsomban

Egy 59 éves nő holttestét egy gyerek találta meg a vízben, másnap pedig egy középkorú férfi lett rosszul, ám sajnos már nem tudták megmenteni az életét.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Két magyar turista is meghalt a görög turistaparadicsomban, Nei Poriban a héten. Egy 59 éves nő holttestét egy gyerek találta meg a tengerben még szerdán, csütörtökön pedig egy középkorú magyar férfi is a vízben lett rosszul.

A mentősök csaknem fél órán át küzdöttek a turista életéért a parton, de hiába. „Maguk a turisták nagyon körbe is állták a szituációt, tehát mindenki nézte, hogy mi történt, mindenki tudni akarta, hogy túl fogja-e élni vagy sem” – fogalmazott egy szemtanú a Tényeknek. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Hozzátette: látva az újraélesztés sikertelenségét, az emberek fokozatosan elhagyták a partot, főleg a családosok. A másik áldozat lánya pedig arról írt, édesanyja tudott úszni, valamint azt is kiemelte: szívbetegsége sem volt.

„Az igazat sajnos nem tudom még, hogy történt a baleset, csak annyit olvastam az interneten, hogy egy gyermek látott egy lebegő nőt a vízben” – idézte fel a tragédiát. Hogy pontosan mi okozta az áldozatok halálát, azt egyelőre nem lehet tudni.

Több mint egy hete pedig két újabb turistának veszett nyoma Görögországban. Az amerikai és holland turista külön-külön tűntek el túrázás közben, valamint a hatóságok megerősítették, hogy Szími szigetén megtalálták Michael Mosley brit televíziós műsorvezető holttestét.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.