Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Reklámfilm készült Magyar Péterrel, szelfiket adott a repülőtéren (videó)

Nem a legnyugodtabb időszakban jelent meg a Tisza Párt első profi reklámvideója Magyar Péterrel, akinek az incidense során rendőrségi nyomozás zajlik a háttérben.

...svg content...Fotó: Facebook/Péter Magyar
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint ismeretes, Magyar Péter nemrég úgy döntött, elmegy bulizni egy felkapott luxus-szórakozóhelyre, de olyasvalamiben volt része, amire nem számított. Fiatalokkal együtt bulizott, jól érezték magukat, majd rémálomba ment át a buli.

Magyar is reagált a sajtóban megjelent cikkekre és videókra, amiken egyértelműen ő szerepel. Ezt nem is tagadja, de azt igen, hogy bárkit is zaklatott volna, és szerinte egy fizetett provokátor van a nyomában, aki tönkre akarja őt tenni.

Azóta ismét üzent Magyar, ezúttal arról, hogy a Tisza Párt még mindig épülőben van, rengeteg munkát kell elvégezniük a 2026-os választásokra, ahol a Fidesz egyedüli kihívói lehetnek, ami már egy jóval nagyobb falatnak ígérkezik. Alább pedig az első profi videós reklámanyag látható Magyar Péterrel az EP-választás kapcsán.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.