Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Így énekelt Tóth Gabi szentendrei háza teraszán (videó)

Tóth Gabi nagyon szeret énekelni, ami egyfajta feszültséglevezetés is számára, bár mostanában szerencsére kevesebb van ebből, mert újra nagyon boldog.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi a legkisebb mértékben sem számított arra, hogy mostanában újra rátalál a szerelem. Abszolúte az elvonulásra rendezte be az életét, majd megjelent Papp Máté Bence, aki idővel elvarázsolta a lelkét.

Onnantól kezdve nem volt megállás, és nem egyszer kiemelte, soha nem csalta meg volt férjét, Krausz Gábort. Azt követően kezdett el randizni az új párjával, hogy Gáborral lezárták a kapcsolatukat, és megbeszélték, elválnak, ami tavaly év végén meg is történt, így mindketten tiszta lappal indíthattak 2024-ben. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Gabi, aki nemrég az édesapjának üzent, nemrég újra frizurát váltott, ami remekül áll neki. Az elmúlt évek egyik legjobb döntése volt ez a részéről a megjelenése kapcsán, és jegyezzük meg, szép csendben olyan formába hozta magát, hogy fitneszvideókban is szerepelhetne.

Ugyanakkor még mindig az éneklés kapcsolja ki leginkább, amivel nemcsak feszültséget vezet le, hanem gyógyít is. Most épp a szentendrei házában énekelt a teraszán egy szép nyári napon, várván a gyerektábor indulását, amire még mindig lehet jelentkezni.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.