Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Tóth Gabi vallomása: Van, hogy elsodor az élet tőled

Szép szavakat fogalmazott meg Tóth Gabi az édesapjához, akit boldogan köszöntött fel apák napján.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy Tóth Gabi ne lenne elfoglalt, főleg most, hogy gyerektábort szervez. Nemrég pedig egy igen meglepő titokról rántotta le a leplet, ami bizonyítja, még lehet pár dolog, amit nem osztott meg a nyilvánossággal a szakítás, a válás kapcsán.

Most azonban minden az édesapjáról szól, megragadta az alkalmat, hogy felköszöntse az apukáját, hiszen apák napja volt a hétvégén. „Apa! Hiányoznak a gyermekkorom szép élményei veled! Rengetegszer erőt ad, mert azt az érzelmi mélységet , amit te adtál nekem, azzal tudok a mai napig így megélni mindent a színpadon is!” – írta a rendkívül megható sorokat Gabi, aki számára a család az első, és ez így is marad. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Gabi elismeri, néha elsodorja őt az élet tőle, ugyanakkor nagyon apásnak tartja magát, és ez már aligha fog változni. „Imádtam tavaly, hogy megéltük együtt az Erdélyi turnét és velem voltál! Van, hogy elsodor az élet tőled, de a szívemben mindig az egyik legfontosabb helyen vagy, hisz tudod, hogy mennyire apás vagyok!”

Rendkívül hatékony és látványos lézeres kezelések (x)

Az énekesnő mindig számíthat az édesapjára, aki egyúttal igazi ezermester, és noha távolabb élnek egymástól, meg tudják oldani a kérdéses helyzeteket. „Hívlak holnap is, mert mindig te tudod, hogy mitől romlott el bármi a házban! Mágus Putyi szeretlek! Maradj velem még legalább annyi évig, mint ahány éves vagy… de azt nem árulom el, nyugi”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.