Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Népszerű sorozatban tűnik fel hamarosan Szoboszlai Dominik

A magyar válogatott csapatkapitánya a filmiparban is kipróbálja magát.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar válogatott csapatkapitánya és a Liverpool játékosa hamarosan a pályán kívül is látható lesz a képernyőn: a Skócia elleni Eb-mérkőzés előtt ugyanis a Marsra magyar! című dokukomédiában tűnik fel vasárnap délután.

A magyar sorozatban a vasárnap esti, Skócia elleni mérkőzés előtt, 17:25-kor láthatják majd a rajongók Szoboszlait, a széria készítőinek beszámolója alapján pedig Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

„Dominik egy vicces félreértés következtében tűnik fel a Marsra magyar! című sorozat legújabb epizódjában, és bár ez az első sorozatszerepe, a karizmája és jelenléte tökéletesen illik a sorozat világába. A futballsztár részvétele különleges élménnyel gazdagítja az epizódot.”

Az Index közlése szerint a Magyar Telekom és a KMH Film koprodukciójában készült Marsra magyar! című sorozat tavaly májusban debütált, s relatíve hamar sokak szívébe belopta magát. A sorozatban a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjait követik nyomon a nézők, ahol krízishelyzet alakul ki egy váratlan meteoritbecsapódás miatt.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A Blikk újságírója megkérdezte Ákost, ki mellé állna be, ha muszáj lenne, Orbán Viktor vagy Magyar Péter, amire gyors és egyértelmű választ adott.