Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,036 $

Főügyész: Magyar Péter állandóan kormánydöntéssel fenyegette Varga Juditot

Dr. Frücht Pál főügyész elmondta, a nyomozás során arra a megállapításra jutottak, hogy Magyar Péter állandóan azzal fenyegette Varga Juditot, hogy rajta keresztül megdönti a kormányt.

...svg content...Fotó: Varga Judit, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnöke, volt igazságügyi miniszter beszédet mond, miután átvette a Szellemi Honvédő Díjat a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) ünnepségén a Novotel Budapest Congress Centerben 2024. január 19-én. MTI/Lakatos Péter
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Az ígérteknek híven a Központi Nyomozó Főügyészség megtartotta a sajtóeseményét Magyar Péter hangfelvételei kapcsán, melynek ideje alatt rengeteg új információ hangzott el. Többek között az is kiderült, hogy Rogán Antalt és Gulyás Gergelyt szintén kihallgatták az ügyben, akik vallomást tettek.

Összesen kilenc embert hallgattak ki, azokat, akik a Magyar Péter által titokban rögzített hangfelvételeken szerepelnek. A hosszas nyomozás és elemzés arra is rávilágított, hogy tele van tárgyi tévedéssel a beszélgetés Magyar Péter és volt felesége, Varga Judit között, akinek szintén nem lehetett előzetes tudomása a Völner-Schadl ügyről. Soron kívül Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Magyar hazugsággal vádolja a Központi Nyomozó Főügyészséget, és szerinte ez az egész az 50-es évekre hajaz. Dr. Frücht Pál főügyész nem értett ezzel egyet, és az újságírói kérdésekre válaszolván tisztázta, a felvett hanganyag valószínűleg valóban abban az időpontban készült, amit Magyar állít, még ha erre nincs is pontos bizonyíték erre, mert egy átjátszott felvételről van szó.

2023 januárjában készülhetett a felvétel, abban az időszakban, amikor Varga Judit lelkileg minden korábbinál nagyobb mélyponton volt. A vallomásában arról is beszélt, hogy a volt férje szabályosan pletykákat mondatott fel vele, majd kiderült, felvette ezeket a beszélgetéseket, és ekkor már erőteljesen érdeklődött a közélet iránt.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Ő akkor jutott el odáig, hogy szinte bármit visszamond a férjének, amit akar. A férje állandóan azzal fenyegette, hogy rajta keresztül fogja megdönteni a kormányt.” – mondta Dr. Frücht Pál főügyész Varga Juditról.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Eddig tíz halálos áldozatról tudni, akik életüket vesztették az oroszországi dagesztáni régióban történt robbanás következtében.

Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője tisztázta, kik azok, akik biztosan nem csatlakozhatnak hozzájuk, bárhogyan is alakuljon a sorsuk a 2026-os választások ideje alatt.