Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,036 $

Gáspár Evelin: „Erre jönnek a kommentek, hogy undorító vagyok…”

Gáspár Evelin ennyi idő után is le tud döbbenni egyes kommenteken, mert továbbra is sokan próbálják őt bántani.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin nemrég Cipruson járt, ahol a családjával nyaralt, és remekül érezték magukat. Kiváló formában ment el nyaralni Evelin, akárcsak a húga, Gáspár Virág, aki hozzá hasonlóan szintén sok támadást kap a közösségi médián keresztül, amikkel igyekeznek nem túl sokat foglalkozni, mert ez az egész toxikus.

Evelinék legutóbb Dubajban pihentek, ott ünnepelték meg a 30. születésnapját, és több bikinis fotót is megosztott. A rengeteg dicséret mellett olyanok is vannak, akik szándékosan próbálják bántani Evelint, és nála is van egy határ, mert ami sok, az sok, és ez pontosan az a kategória. Soron kívül Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

„Erre jönnek a kommentek, hogy undorító vagyok… Csak mert nem tökéletes a bőröm. Kérdem én, normális dolog az, hogy emiatt plasztikáztatni küldenének?!” – mondta a Story-nak adott interjújában Evelin, aki elárulta, évek óta jár testkezelésre, ami ugyan fájdalmas, látható a javulás, és a bőre egyre szebb.

„Van előtte és utána fotóm, bődületes a különbség. De nem fogom magam alsóneműben mutogatni. Ha már ezekért a bikinis képekért is szétszedtek, hogy mennyire ronda a bőröm, mit mondanának arra… Szerencsére sokan vannak, akik szerint nincs mit takargatnom. Büszke lehetek magamra és arra, hogy nem rohantam egyből plasztikáztatni. Illetve arra, hogy természetes maradtam.” – idézte a 24.hu Evelint, aki elismeri, amikor a testét bántják, amiben rengeteg munkája van, az egyszerűen megérinti őt.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Eddig tíz halálos áldozatról tudni, akik életüket vesztették az oroszországi dagesztáni régióban történt robbanás következtében.

Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője tisztázta, kik azok, akik biztosan nem csatlakozhatnak hozzájuk, bárhogyan is alakuljon a sorsuk a 2026-os választások ideje alatt.