Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,42 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
61,044 $

Szoboszlai szerint szabálytalanság előzte meg a németek első gólját

Sokan másokhoz hasonlóan Szoboszlai Dominik is azon a véleményen van, hogy Gündogan szabálytalan volt az első gól előtt.

...svg content...Fotó: Schäfer András, Szoboszlai Dominik és Dárdai Márton (b-j) a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzés után a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én. Németország 2-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kikapott a magyar válogatott Németország ellen, azonban egy teljesen más játékkal, mint Svájccal szemben. Ha így játszottak volna a svájci meccsen, valószínűleg 3 ponttal futottak volna neki a mai Eb találkozónak.

Szoboszlai az M4 Sportnak adott interjúja elején elmondta, nyilván az eredmény nem olyan, mint azt szerették volna, de a teljesítmény összességében rendben volt, miközben helyzeteik is akadtak. Megjegyezte, a németek más minőséget képviselnek, és inkább neveket nem is mondana Németországból, mert mindenki tudja, milyen játékosok alkotják a válogatottat. Soron kívül Valaki magára tetováltatta Magyar Péter arcmását (videó)

Szerinte a németek még egy jobban védekező csapatot is átjátszottak a múltban, ugyanakkor kitettek magukért, de elismeri, ez nem volt most elég. Arról is említést tett, hogy volt egy kisebb-nagyobb megbeszélés a meccs előtt, és mindenki felfogta, hova is jöttek, viszont nem tud sokkal többet mondani, csak annyit, hogy ez kevés volt.

Szoboszlai véleménye az első gólról

„A hozzáállásunk, a futómennyiségünk rendben volt, helyzeteink is voltak, védekeztünk, ahogy tudtunk. Az ellenfél azonban a klasszisokból álló Németország volt, büszke vagyok a fiúkra, de ez ma sem volt elég. A szurkolókra ezúttal sem lehetett panasz, köszönjük nekik!” – idézte az MLSZ Twitter oldala Szoboszlait.

Erős véleménye van Szoboszlainak az első gólt megelőző szituációról, amikor Orbánt ellökte Gündogan a 16-oson belül. Dominik kétszer is meggondolta, mit mond, mert szerinte abból csak baj származhat, de úgy látja, szabálytalan volt a német csapatkapitány. Hozzátette, Orbán nem az a játékos, akit csak úgy el lehet lökni, nem esik el magától, ami látszott is a felvételeken.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai igyekszik pozitív maradni, eleve pozitív személyiségnek tartja magát, aki két lábbal jár a földön. Az utolsó percig küzdenek akarnak, ki akarják élvezni az utolsó meccset. Azt mondta, ha sikerül a bravúr, akkor élnek a lehetőséggel, ha nem, akkor ennyi volt. Természetesen a szurkolókat is megdicsérte, nagyon hálás nekik, és azoknak is, akik odahaza szurkoltak, bárhol is legyenek.

Jöhet a kötelező online időpontfoglalás a rendelőkbe

A kormány új intézkedéseket vezetett be az egészségügyi ellátás hozzáférhetőségének javítására és az orvos végzettségű kormánytisztviselők bérezésére vonatkozóan.