Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,877 $

Megvan a magyar kezdőcsapat Németország ellen

Marco Rossi nem ugyanazt a csapatot küldi fel a pályára Németországgal szemben, mint Svájc ellen.

...svg content...Fotó: Magyar szurkolók vonulnak Stuttgartban 2024. június 19-én. A labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott ezen a napon a házigazda Németország ellen játszik a stuttgarti MHP Arénában. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egészen látványos helyszíni fotók jelentek meg Németországból a magyar szurkolókról, akik tizenkettedik emberként lesznek jelen a mérkőzésen, ebben biztosak lehetünk. Félelmetes látni azt a szurkolói tömeget, ami vonulni kezdett Stuttgartban a stadionhoz.

Még egyedi táblával is készültek a szurkolók, akik mindig nagyon kreatívak, hangosak és kitartóak. Igyekeznek erőt adni a csapatnak, mert nagy szükség van rá a svájci mérkőzés után, ami egészen más véget érhetett volna. Ez azonban már a múlt, most az a legfontosabb, hogy Németország ellen legalább pontot szerezzünk. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Erre adott az esély, még akkor is, ha Rossi szerint nemcsak papíron jobbak a németek, de soha nem tudni. Egy Európa-bajnokságon bármi megtörténhet, és pontosan ebben bízhatunk, illetve abban, hogy a csapat általában két egymást követő alkalommal nem játszik rosszul, és alapos fejmosást kaptak.

Rossi korábban már célzott arra, hogy egy másik csapat fog kimenni a pályára, és valóban vannak változások a kezdőben. Időközben befutott a kezdőcsapat, ők lesznek azok, akik elsőként kapnak lehetőséget, természetesen Szoboszlai vezetésével, aki az Európa-bajnokság történetének legfiatalabb csapatkapitánya.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.