Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,981 $

Ennyit fog keresni minimum Magyar Péter az Európai Parlamentben havonta

Tetemes összeget kapnak azok, akik munkát vállalhatnak az Európai Parlamentben, melynek kapcsán Toroczkai László megint odaszólt Magyar Péternek.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) EP-listavezetője nyilatkozik a sajtó képviselőinek a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján Budapesten, a Roude Leiw állóhajón 2024. június 9-én. MTI/Hegedüs Róbert
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter és Toroczkai László soha nem lesznek szövetségesek, ez elég hamar kiderült. A Tisza Párt vezetője szerint a Mi Hazánk egyértelműen a Fidesz kezére játszik, addig ezt Toroczkai László rendre tagadja, és abszurd állításként beszél róla. Magyar eddig is kizárta, hogy közösen dolgozzon a Mi Hazánkkal, és ez a jövőben sem lesz másképp.

Nemrég a Néppárt vezetője bejelentette, támogatja a Tisza Párt tagfelvételét, majd nem sokkal később jött a kommüniké, miszerint Magyar Páter pártja már a Néppárt tagja, tehát a KDNP azonnali hatállyal kilép, nem akarnak közösködni a Tisza Párttal. Soron kívül A magyarok egyik kedvenc gyümölcse is olcsóbb lett idén

Toroczkai László is hallatott magáról, és miközben lemondott a mandátumáról az EP-választást követően dr. Borvendég Zsuzsa javára, kitért arra is, hogy Magyar Péter mekkora jövedelemre számíthat, és szerinte nem tartotta be a szavát.

Magyar Péter fizetése

„Aláírtam a lemondó nyilatkozatot, amellyel átadtam az európai parlamenti mandátumomat dr. Borvendég Zsuzsannának.” – írta a posztjában az X-en, majd azzal a lendülettel oda is szólt Magyar Péternek, aki korábban ígéretet tett arra, hogy nem veszi fel a mandátumát, most mégis megtette.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Van, aki nem tudott lemondani a havi kb. 7 millió forintos jövedelemről (és még rengeteg egyéb juttatásról), és egy irányított szavazással – ígérete ellenére – megtartotta magának az EP-mandátumot. Sikerült neki 8 érvet felsorakoztatni az EP-mandátum megtartása mellett, és egyetlen ellenérvet sem említeni.”

Toroczkai ugyan nem írta le Magyar nevét, több mint egyértelmű, hogy kire gondol. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy ezt a havi sok millió forintot Magyar Péter a pártjának utalja át, ami egyelőre az építkezés fázisában tart. „Mi ehhez képest a jogosan sokat kritizált nemzeti konzultáció vagy Karácsony budapesti lakógyűlése? Ezeknél legalább a látszatra adtak. Nem baj, vagyunk azért még egy páran, akiknek számít az adott szó, az elvek, az eszme, a közösség, akiket képviselünk.”

Apple-ügy: a bankoknak haladéktalanul kártalanítaniuk kell az ügyfeleket, az összegek is ismertek

Az MNB az ügyfelek haladéktalan kártalanítására szólítja fel a bankokat az Apple-ügy kapcsán, ami sokakat érint.

Most épp egy rakodógép égett ki teljesen egy szarvasmarhatelepen

A nagy hőség miatt egyre több jármű gyullad ki, ezúttal egy rakodógép égett ki, jelentős lehet az anyagi kár.

Távozás előtt állhat Marco Rossi?

Valós esélyesek lehetne arra vonatkozólag, hogy Marco Rossi több év után elhagyja a magyar kispadot, és máshol folytassa tovább.