Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,742 $

Márki-Zay Péter ételt ment osztania az embereknek (fotók)

Márki-Zay Péter saját maga osztogatta az ételeket a rászoruló embereknek, akik hálásak voltak ezért.

...svg content...Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Márki-Zay Péter az országos politikai színtéren nem szerepelt jól, súlyos vereséget szenvedett Orbán Viktorral szemben az előző országgyűlési választásokon. Egyesek „megváltóként” tekintette rá, majd jött a pofon az ellenzéki összefogás számára.

Jelenleg Magyar Péter tölti be ezt a szerepet a baloldalon, azzal a különbséggel, hogy gyorsan pártot is alapított. Nemrég arról született döntés, hogy mégis Brüsszelben fog dolgozni a Tisza Párt színeiben, és a Néppárton belül tervezi ezt megtenni, amire a KDNP azonnali kilépéssel válaszol majd. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

Orbán Viktor magyar miniszterelnök reakciója sem maradt el, egyértelműen fogalmazott Magyar Péterék és a baloldal lépése láttán. Mindeközben Márki-Zay Péter ruha- és ételosztásba kezdett, nem sokkal azután, hogy ismét bizalmat szavaztak neki Hódmezővásárhelyen, ahol azonban sikeresebb a politikája. „Vasárnap ismét ruha- és ételosztást tartottunk. 500-nál is több embernek tudtunk segíteni.” – írja a posztjában.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Gyurcsány Ferencnél betelt a pohár, szennylapnak nevezte a 444-et

Gyurcsány Ferenc nem kímélte a 444-et, miután a lap igencsak keményen fogalmazott vele szemben.

Elgázoltak egy kerékpárost Hajdúböszörményben

Súlyos baleset történt Hajdúböszörményben, melynek következtében elgázoltak egy kerékpárost, majd az autós egy villanyoszlopnak is nekicsapódott.