Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,946 $

Tóth Gabi újabb nagy bejelentést tett a tábora kapcsán

Tóth Gabi újabb nagy bejelentést tett, aminek sokan fognak örülni, mivel nemcsak gyerekek jelentkezhetnek a táborba.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég ismét a média középpontjába került, ezúttal azzal, hogy érzelmes vallomást tett a válásáról. Olyan dolgokat árult el, amiket eddig nem osztott meg a széles nyilvánossággal, és közben édesapjának is üzent apák napja alkalmából.

Jelenleg minden idejét a tábor szervezése foglalhatja el, amit már nagyon várnak Gabiék. Ilyen izgatottnak még a Megasztár alatt sem láttuk, ebből is látszik, hogy ez egy több mint fontos projekt számára, és szeretne boldogságot okozni. Soron kívül A magyarok egyik kedvenc gyümölcse is olcsóbb lett idén

Különleges élmények várják a táborban lévőket, de már nem sokáig lehet jelentkezni. Hamarosan lezárják a jelentkezéseket, és rövidesen kiderül, összesen hányan lesznek jelen a táborban, ahol megannyi programot szerveznek.

Az énekesnő most újabb nagy bejelentést tett, ami hatására valószínűleg még többen fognak jelentkezni. Ugyanis fény derült arra, hogy nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is leadhatják a jelentkezésüket, akik szintén ott lehetnek. „Sokan írtatok, hogy már elmúltatok 18 és 20-22 évesek vagytok! Semmi gond, mert ti is jelentkezhettek a táborunkba.” – írta Gabi az Instagram oldalán.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!