Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Olyan név kering a Liverpool kapcsán, amelyre Szoboszlai is csettintene

A Bayern München sztárjának érkezésével egészen új szintre léphetne a Liverpool támadójátéka.

...svg content...Fotó: A német Jamal Musiala (b2) berúgja a találkozó második gólját Angus Gunn skót kapusnak (k) a németországi labdarúgó Európa-bajnokság Németország és Skócia között az A csoportban játszott nyitómérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2024. június 14-én. MTI/AP/Frank Augstein
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Jamal Musiala, a Bayern München fiatal középpályása kiemelkedő játékkal járult hozzá Németország 5-1-es győzelméhez Skócia ellen az Európa-bajnokság A csoportjának nyitómérkőzésén.

A mindössze 21 éves játékos végig irányította a német csapat támadójátékát, és egy góllal is kivette a részét a magabiztos sikerből. Musiala gyors lábtechnikájával és okos helyezkedésével folyamatosan zavarba hozta a skót védőket, teljesítménye pedig német szempontból az egész tornára rányomhatja a bélyegét. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A The Independent értesülései szerint Musiala iránt több élcsapat, többek között a Szoboszlai is foglalkoztató Liverpool is élénken érdeklődik. A Vörösök az új vezetőedző, Arne Slot irányításával egy új korszak kezdetén állnak, a Bayern játékosa pedig remekül illeszkedne a megújuló keretbe.

Érdemes azonban megemlíteni, hogy a Bayern München is hosszabbítani szeretne a 2026-ig érvényes szerződéssel rendelkező labdarúgóval, így közel sem biztos, hogy Musiala elérhető lesz a nyári átigazolási piacon.

A fiatal játékos becsült értéke jelenleg 96 millió font körül mozog.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Nem Musiala az egyetlen azonban, akit hírbe hoztak a Liverpoollal, ugyanis a pletykák szerint a Leverkusen ásza, Florian Wirtz is a merseyside-i csapat célkeresztjében van. Megszerzése ugyanakkor komoly akadályokba ütközhet, hiszen egyrészt nem szívesen válna meg tőle a Leverkusen, másrészt pedig az elmúlt szezonban mutatott kimagasló teljesítménye miatt gyakorlatilag az összes európai élklub sorban áll érte.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.