Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,036 $

Valaki 110 ezer forint értékben adott le pizzarendelést a magyar válogatott meccse miatt

Egy pécsi Wolt-felhasználó igen komolyan vette a magyar válogatott mérkőzését az Európa-bajnokságon, összesen 110 ezer forint értékben rendelt pizzát.

...svg content...Fotó: Szurkolók a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportja első fordulójában játszott Magyarország – Svájc csoportmérkőzést nézik az Várkárt Bazár Öntőház udvarán kialakított szurkolói teraszon 2024. június 15-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar válogatott rajtja nem sikerült az Európa-bajnokságon, 3-1-es vereség lett a vége Svájc ellen, de még mindig van hátra két mérkőzés. Szoboszlai is nagyon szomorúan nyilatkozott, viszont nem akarják feladni, hisznek abban, hogy ebből a helyzetből is van kiút.

Marco Rossi szövetségi kapitány is hisz ebben, még akkor is, ha Németország toronymagas favorit a csoportban. Ez talán csak még inkább motiválni fogja a csapatot, és ezzel együtt a szurkolókat is, Németországban és Magyarországon egyaránt. Soron kívül Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

A magyar-svájci EB-mérkőzéshez hasonlóan a meccs közbeni Woltos rendelések is sok izgalmat tartogattak. Egy pécsi Wolt-felhasználó 110 ezer forint értékben adott le pizzarendelést. A mérkőzés alatt a pizzák közül sorrendben a sonkás, a szalámis és a margherita voltak a legnépszerűbbek.

A kedvenc édességek a tejcsoki és a gumicukor voltak, jégkrémből a mandulás ízű dominált, míg chipsből a sajtos és a ketchupos ízesítésűek fogytak a legjobban. A nap legnagyobb összértékű rendelése egy 110 ezer forintos pizzarendelés volt és egy pécsi Wolt-felhasználó adta le.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Debrecenben taco, a gólszerző Varga Barnabás szülővárosában füstölt sajtos-tejfölös lángos fogyott. A magyarországi Wolt-városok adatait vizsgálva kiderül, hogy a debreceniek igazi egyéniségek, hiszen ez volt az egyetlen város, ahol a meccsnézéshez a legnagyobb számban tacót rendeltek a felhasználók.

A mérkőzés alatt Szombathelyen, a válogatott gólszerzőjének, Varga Barnabásnak a szülővárosában az M&M’s-es fagyi, a füstölt sajtos-tejfölös lángos és a négysajtos pizza voltak a top termékek. Minden egyéb településen a pizza és a hamburger domináltak.

Top kategóriák

  1. Melegétel: Nem meglepő módon a gyorséttermi termékek számítottak a legnépszerűbbnek, sorrendben a hamburger, a pizza és a csípős csirkeszárnyak.
  2. Alkohol: A sör a Wolt-felhasználói szerint is elengedhetetlen a meccsnézéshez, ám a preferenciák megoszlottak. Míg a budapestiek és a debreceniek a magyar, a szegediek az olasz, a győriek a holland, addig a miskolciak a német söröket preferáltak.
  3. Élelmiszerek: A legtöbben friss termékeket (elsősorban banánt), üdítőt (elsősorban kólát) és energiaitalt rendeltek, de pörgött a paradicsom, az ásványvíz és a tej is.

Szijjártó Péter: Az egész világnak elege van már ebből

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter többek között az európai béke fontosságáról tartott beszédet.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.