Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Euro 2024: Dárdai Márton szerint minden körülmény hibátlan, egyelőre nem izgulnak

A játékos szerint minden a lehető legnagyobb rendben van a dél-bajorországi Weiler-Simmerbergben és a magyar válogatott játékosai egyelőre nem izgulnak az összecsapások miatt.

...svg content...Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Dárdai Márton, a német másodosztályban szereplő Hertha BSC futballistája elárulta, a pályán és a pályán kívül is hibátlan minden körülmény a dél-bajorországi Weiler-Simmerbergben, ahol a magyar labdarúgó-válogatott készül az Európa-bajnoki rajtjára. A játékos megjegyezte:

„Jó a hangulat, nagyon sok időt töltünk együtt. A pálya jó, de azon kívül is minden tökéletes. Egyelőre még nem tapasztalom, hogy bárki izgulna az Eb kapcsán.” Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Dárdai azt is elmondta, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány belső védőként tekint rá, és csak plusznak tartja, hogy tud középpályásként is játszani, ahogy azt a klubjában teszi. A 22 éves játékos elárulta:

„Az U16-tól U21-ig a német válogatottban szerepeltem, de tudtam, hogy valamikor majd döntenem kell a két nemzeti együttes között. Egyedül hoztam meg ezt a döntés, miután Rossi kijött Berlinbe, ahol jó és hosszú beszélgetést folytattunk. Utána egyértelmű volt a helyzet számomra, és biztos vagyok benne, hogy jó döntés volt.”

A játékos édesapja Dárdai Pál, bátyja pedig az ifj. Dárdai Pál, aki már be is mutatkozott magyar színekben. A szerdai nyilvános edzés kapcsán az ifjú magyar játékos megosztotta:

„Szerdán sokan eljöttek a nyilvános edzésre, ennek nagyon örültünk mindannyian, mert remélhetőleg sikerült örömet adni a szurkolóknak, a gyerekeknek, a családoknak és a helyieknek is.”

Mint ismert, vészesen közeleg a nagy téttel járó első magyar mérkőzés: a magyar válogatott szombaton a svájciak ellen Kölnben kezdi meg a szereplését a kontinensviadalon, majd Stuttgartban előbb június 19-én a házigazda németekkel, négy nappal később pedig a skótokkal találkozik a csoportkörben.

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.