Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Kiesett egy nagy név a magyarok ellen a németek keretéből

Julian Nagelsmann úgy döntött, hogy Emre Can kapja meg a lehetőséget a kiesett sztár helyén, és már úton van hozzájuk az edzőtáborba.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan pályára lép Németország az Európa-bajnokságon, méghozzá házigazdaként, így övék az első mérkőzés. Pénteken lesz a nyitány Skócia ellen, akik történetesen a magyarok csoportjában szerepelnek.

Emiatt a Marco Rossi vezette magyar válogatott már szombaton akcióba lendül Svájc ellen. Remek hangulatban készül a csapat, és szerencsére Szoboszlai Dominik is egészséges, addig a németek egyik legjobbja kidőlt a sorból. Kiderült ugyanis, hogy a Bayern München 20 éves középpályása, Aleksandar Pavlović nem tudja vallani a játékot. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Fabrizio Romano azt írja, Pavlović mandulagyulladással küszködik, így számára azelőtt véget ért az Eb, hogy az elkezdődött volna. Julian Nagelsmann német szövetségi kapitány emiatt Emre Can-t reaktiválja, aki már úton van az edzőtáborba. A 30 esztendős játékos a Dortmundnál játszik, és eddig összesen 43x volt a válogatott tagja 2015 óta.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.