Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

100 millió eurót kínáltak a Real Madrid sztárjának a szaúdiak

Egy igen komoly ajánlattal keresték meg a Real Madrid védőjét, aki azonban Madridban akar maradni.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Antonio Rüdiger sem tartozik a fiatalok játékosok közé, idén márciusban lett 31 esztendős, de még lehet pár erős éve a legnagyobbak között. A szaúdiak pontosan ezt használják ki, és elsősorban a korosodó sztárokat igyekeznek meggyőzni, akik rengeteg pénzt kaphatnak cserébe.

Többeket mér meggyőztek, és De Bruyne is elgondolkozott a váltáson, miután 2 év alatt többet kereshetne a szaúdi ligában, mint az elmúlt 15 évben összesen. Ez sokat elmond arról, mekkora pénz lehet a háttérben, bár nem mindenki mond igent, többek között Messi sem szerződött a Közel-Keletre. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Annak ellenére sem, hogy minden idők legmagasabb sportfizetését tették volna le az asztalra érte. Többek között Rüdiger is célpont, aki 2022 óta szolgálja a Real Madridot, és nagyon jól érzi magát a spanyoloknál. A 90min az El Chiringuito-ra hivatkozva írja azt, hogy 100 millió eurós ajánlattal keresték meg a védőt.

Négy évre kapna ennyit az Al Nassrnél, ahol Ronaldo is játszik. A Sky Sports Germany viszont arról jelentett, hogy a Real játékosának esze ágában nincs elszerződnie, mert az a terve, hogy Madridban marad a csapatával, ott érzi jól magát.