Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Szoboszlai Dominik pár napja tudta meg, hogy ő lesz az Eb-k történetének legfiatalabb csapatkapitánya

Hatalmas megtiszteltetésnek veszi.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya sajtótájékoztatót tartott a dél-bajorországi magyar Eb-főhadiszálláson, ahol mások mellett a csakfoci.hu munkatársa tette fel neki pár kérdést a közelgő Eb kapcsán.

A játékost egyebek mellett arról kérdezték, hogy milyen hatással volt rá az, hogy utolsó liverpooli heteiben kevesebbet játszott a megszokottnál. Erre a magyar játékos úgy felelt, általában igyekszik pozitívan szemlélni a dolgokat, így ez sem viselte meg mentálisan. Megjegyezte: Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

„Úgy gondoltam, hogy „jó, akkor koncentrálok az Eb-re”, így a sansz, hogy megsérülök, még kisebb lett, úgyhogy próbáltam így kicsit pozitívan látni a dolgokat, még akkor is, hogy ha inkább játszottam volna.”

Mint ismert, kiderült, hogy Szoboszlai Dominik esz az Európa-bajnokságok történetének legfiatalabb csapatkapitánya. Ennek kapcsán is érdeklődtek, Szoboszlai pedig úgy reagált:

„Én is két-három napja tudtam meg, hogy én vagyok, illetve én leszek, mert még nem vagyok az… Nagyon jó érzés, nagyon nagy megtiszteltetés, és tényleg a Misternek, Marco Rossinak is egy köszönet, hogy bízott bennem, és megadta azt a lehetőséget nekem, hogy csapatkapitányként vezethessem a csapatot.”

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.