Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Több mint látványos formával villant Tóth Gabi (videó)

Nagyon úgy fest, hogy Tóth Gabi élete eddigi legjobb nyári formáját hozta össze, amit büszkén mutat meg az emberek előtt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi jelenleg nem zenei szinten elfoglalt igazán, ugyanis az első gyerektáborát szervezi a háttérben a szerelmével, Papp Mát Bencével. Már azt is tudhatjuk, hogy nem lesz ott a Megasztár zsűrijében, pedig sokan arra számítottak, hogy szerepet kaphat, akárcsak a korábbi győztes Tolvai Reni.

Végül egyikőjük sem kerülhetett be, arra viszont még mindig adott az esély, hogy a Dancing with the Stars új sztárjai legyenek. Gabi esetében különösen, és ne feledjük, a Sztárban Sztár All Stars évadának zsűritagjait még mindig nem jelentették be. Gabi lehetne az egyik húzónév, arra is reális esély nyílhat. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ami pedig a formáját illeti, rendkívül látványos és izgalmas. Magával ragadja az ember tekintetét, büszke lehet rá. Sokat dolgozhatott rajta a háttérben, mert jelentős az átalakulás, igen szembetűnő, ami nyilván még több irigységet is generál az emberekben, bár ehhez már hozzászokhatott.

Gabi egy szponzorációs megállapodás részeként mutatja be ezeket a szetteket, amik edzésre is kiválóak. Ha kíváncsi vagy az énekesnő nagyon látványos formájára, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani a tartalomért. Igen meggyőző Gabi, és még mindig fejlődhet a nyár végéig a strandszezonban.