Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,24 Ft
Euró
391,68 Ft
Font
462,95 Ft
Bitcoin
56,365 $

Interjút követel magának Magyar Péter a közmédiától

Hasonló interjút követel Magyar Péter magának, mint amit nemrég adott Orbán Viktor az M1-nek a választások után.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) EP-listavezetője nyilatkozik a sajtó képviselőinek a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján Budapesten, a Roude Leiw állóhajón 2024. június 9-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Orbán Viktor egy hosszabb interjút adott az M1nek, melynek ideje alatt Magyar Péter is szóba került, aki kapcsán megjegyezte, nemcsak őt, hanem a régi ellenzéki pártot is legyőzték, és ez a tervük 2026-ban is, amikor országgyűlési választásokat tartanak.

A miniszterelnök az interjújában kitért arra is, bármelyik párt azonnal cserélne a Fidesszel, akik hosszú évek óta minden választást megnyernek, addig a Tisza Párt vezetője szerint 2026-ban már ők lesznek azok, akik kormányt alakíthatnak, és ehhez még csak koalícióra sem lesz szükségük. Nem hajlandó egyezkedni és együttműködni más pártokkal Magyar, ebből nem enged.

A Tisza Párt egyértelműen versenyhelyzetet teremtett, amivel azonban semmi gondja nincs Orbán Viktornak. Szereti a versenyt, ilyenkor még élesebb a politika, és a kemény munkában hisz, nem másban. Hogy hogyan alakulnak az események a folytatásban, senki sem tudhatja, de jelen állás szerint szorosabb lehet a választás, mint korábban.

Magyar Péter interjút követel magának

Magyar Péter is látta Orbán Viktor közmédiás interjúját, és felszólította a közmédiát, hogy hívják be őt is, miután a Tisza Párt második lett az EP-választáson. Egyenesen követeli, hogy a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének adjanak idősávot, és egy hasonló terjedelmű interjút készítsenek vele.

„A közmédia az imént készített hosszú interjút a választás kapcsán a miniszterelnökkel. Követelem, hogy mint a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének, hasonló terjedelemben és idősávban biztosítson megszólalási lehetőséget a köztelevízió.” – írta a Facebook oldalán Magyar Péter hétfő este.

„Tisztelt Papp Dániel Vezérigazgató Úr, A hazugságok, a sunnyogás és a hírhamisítás ideje lejárt. A TISZA Párt tegnap csak az európai parlamenti választáson, több, mint 1.340.000 szavazatot kapott. Követeljük a magyar emberek nevében is, hogy adjanak megszólalási lehetőséget a legnagyobb ellenzéki pártnak! Magyar Péter TISZA Párt.” – tette hozzá a levelében.