Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Óriási taps fogadta Orbán Viktort, még puszit is kapott az arcára (videó)

Orbán Viktort is meglepetésként érhette a helyzet, az egyik aktivista ugyanis magához ölelte a miniszterelnököt, és adott az arcára egy puszit.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor népszerűsége töretlen, de nyilván vannak, akik a másik oldalra szavaznak, emiatt sem dőlhet hátra a Fidesz. A miniszterelnök számára ez természetes, a kemény munkában hisz, így az idei kampánya is rendkívül aktívra sikeredett. Valójában még aktívabb volt, hasonlóan a 2022-es országgyűlési választásokhoz.

A mostani egy jó erőfelmérő, teszt a 2026-os választásokra, aminek ideje alatt a kormánypárt még ennél is nagyobb erőket mozgósíthat, hogy felhívja az emberek figyelmét a választás fontosságára, akárcsak tette ezt legutóbb. Szombaton például 1 millió embert kerestek fel személyesen, és az akcióban Orbán Viktor is szerepet vállalt. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Voltak, akik vendégül látták a kormányfőt, mások pedig szelfi helyett kézfogást kértek. A miniszterelnök legújabb videójában látni, mennyien tapsoltak és várták az ország vezetőjének érkezését, aki az egyik aktivistától még puszit is kapott az arcára. A hölgy jelezte, már nagyon várta őt, és gyorsan magához ölelte Orbán Viktort.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.