Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,35 Ft
Euró
395,11 Ft
Font
466,37 Ft
Bitcoin
60,575 $

Rendben zajlanak a szavazások, egyelőre minden simán megy

Az NVI hivatalos tájékoztatása szerint rendben megnyíltak a szavazókörök, az emberek folyamatosan szavaznak.

...svg content...Fotó: Szavazók az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában kialakított 53-as szavazókörben 2024. június 9-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, máris megnyíltak a szavazási lehetőségek, így többek között Budapest főpolgármesteri címe kapcsán is szavazhatunk. Mindenhol egyszerre nyitották meg a szavazózóköröket, és jól látható módon sokan kora reggel szeretnék letudni a szavazást.

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter is így tett, aki elsőként adta le a voksát Dunakeszin, ahol szintén várják a magyar állampolgárokat. Várhatóan a következő órákban tömegével fognak szavazni az emberek. Soron kívül Magyar Péteréknek játszanák át a Jobbikot? Így reagált a párt új elnöke

Valamennyi szavazókör rendben megnyílt a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választásán, rendkívüli eseményről nem érkezett jelentés – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) szervezési főosztályának vezetője vasárnap reggel az MTI-vel.

Mucsi Tamás azt mondta: mind a 10 119 szavazókör rendben megkezdte a munkáját, biztosítottak a szavazás feltételei, az elsőként szavazó választópolgárok mindenhol leadhatták szavazatukat. Reggel óta a nemzetközi megfigyelők is figyelemmel követik a szavazást. A szavazókörök zárásáig, este 7 óráig csaknem 7,8 millió választópolgárt várnak az urnákhoz – tette hozzá.

Liner/MTI

Kiderült, Magyar Péter mennyivel támogatja saját pártját havonta

A politikus a tagsági kártyák közül az Egyéni szintűt vásárolta meg.

Még mindig látni választási plakátokat, de már nem sokáig

Egy héten belül minden választási plakátot le kell szedni, nemcsak Budapesten, hanem az összes településen.