Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Karácsony Gergely: „Ma legyőzzük Orbánt és trójai falovát”

Ismét erős szavakkal nyitott Karácsony Gergely, aki nagyon nehéz helyzetben van, egyértelműen Vitézy Dávid a fő esélyes.

...svg content...Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP főpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatót tart a Városházán 2024. június 7-én. Ezen a napon Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje visszalépett a jelöltségtől, és Vitézy Dávid támogatására kérte támogatóit. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Már lehet szavazni, többek között Karácsony Gergelyre és Vitézy Dávidra is, akik a főpolgármesteri címért küzdenek. Minden eddiginél nagyobb a feszültség közöttük, és Vitézy úgy döntött büntetőfeljelentést tesz a riválisával szemben, miután Karácsony nyilvánosan, kamerák előtt rongálta meg az egyik plakátját.

Karácsony hevesen fogalmaz Vitézyről, láthatóan nem kíméli őt, és a Fidesz jelöltjének tartja. Közben arra kéri az embereket, hogy adjanak neki még egy esélyt, de sokan erről hallani sem akarnak, látván az elmúlt évek munkáját. Sebestyén Balázsr, a híres tévésr és rádióst is sokkal inkább Vitézy győzte meg. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Ma eldől, ki vezeti tovább Budapestet, és Karácsony természetesen igyekszik minél erősebben kampányolni, még a végén is. „Ma legyőzzük Orbánt és trójai falovát. Szavazz rám a főpolgármester-jelöltként és fővárosi listavezetőként. Számítok Rád, számíthatsz rám!” – írta a Facebook oldalán.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.