Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
57,984 $

Magyar Péter elárulta, ki is ő valójában

Sokan, sokféleképpen látják Magyar Pétert, egyesek már trónra emelik, mások semmibe veszik, most ő beszélt arról, ki is az a Magyar Péter.

...svg content...Fotó: Rost Andrea operaénekes (k), Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke (j) és barátnője, Vogel Evelin (b) énekel a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter egyik pillanatról a másikra lett országosan ismert azzal, hogy kilépett a Fideszből, és elárulta, titokban lehallgatta a volt feleségét, Varga Juditot. Óriási botrány lett az ügyből, most pedig már ott tart Magyar, hogy saját pártja van, ami messze a legerősebb a baloldalon. Alig pár hónap alatt sok területen többet ért el a Tisza Párt, mint a DK 14 év alatt Dobrev Klárával és Gyurcsány Ferenccel.

Magyar hallani sem akar arról, hogy bárkivel is együttműködjön, pláne a DK-val, akit a „kék Fidesznek” tart. Addig Dobrev és Gyurcsány meg van győződve arról, hogy Magyar Péter a Fidesz beépített embere, és az a célja, hogy szétverje a baloldalt. Ez láthatóan sikerült, és a DK számai is jelentős mértékben zuhantak be. Soron kívül Nem szennyezett, hanem túl erős lehetett a rosszulléteket okozó drogos gumicukor

A Tisza Párt vezetője nemrég jelentette be azt a támogatási rendszert, amin belül a Tisza Párt működését garantálhatják. Ezzel együtt Magyar tisztázta, nem fog érvényes szavazatot adni vasárnap, mert Vitézy Dávidot a Fidesz, Karácsony Gergelyt pedig Gyurcsány emberének tartja. A 24.hu többek között azt is megkérdezte tőle, kicsoda Magyar Péter?

„Háromgyerekes édesapa. A hazájára büszke, középkorú magyar állampolgár, aki imádja a Kárpát-medencét, imád utazni, élt külföldön, és ezért tudja, hogy mennyi szuper dolog van a hazájában, de azt is, hogy mennyivel élhetőbb lehetne – külföldi tapasztalatok, jó példák alapján –, és milyen sok ziccer maradt ki a rendszerváltás óta. És egy olyan csávó, aki valamiért belekerült ebbe a helyzetbe, maga sem tudja, hogy pontosan miért, és belátta, hogy ez egy egyirányú utca, ahonnan nem tud visszafordulni – de már nem is akar.”

Többek között arról is beszélt, mit tartana helyesnek az ukrajnai háború végkimenetelen kapcsán. „Azt, hogy Ukrajna őrizze meg a területi integritását, amelyet több nemzetközi egyezmény garantál. Senki nem mondhatja azt, hogy az ukránok ne akarják megtartani vagy visszafoglalni az országukat. A nemzetközi jog, a hatályos nemzetközi egyezmények megsértését azért sem szabad elfogadni, mert akkor az oroszok azt gondolhatják, hogy bármit megtehetnek.”

Egyre többen szólítják fel Joe Bident arra, hogy lépjen vissza

Minden eddiginél nagyobb nyomás alatt van Joe Biden, és még mindig hónapok vannak hátra az amerikai választásokig.