Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nagy bejelentést tett Messi a 2026-os világbajnokság kapcsán

Lionel Messi elárulta, ott lesz-e a 2026-os világbajnokságon, ami egyúttal az utolsó is lenne számára.

...svg content...Fotó: EPA/MIGUELSIERRA
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok az idők már elmúltak, amikor Messi a 20-as éveiben bármire képes volt, és időről időre egyértelműen a világ legjobbjaként küzdött Cristiano Ronaldóval. Hol Messi, hol Ronaldo volt a jobb, addig az Aranylabdák már mást mutatnak, lényegesen elhúzott az argentin legenda, bár erről is megoszlanak a vélemények.

Ronaldo 39 évesen is aktív, és már ő a szaúdi bajnokság gólrekordere. Messi pedig 37 éves lesz a hónap végén, de a portugál fizikálisan más szinten lehet, amire óriási energiát, időt és pénzt fordít. Az ő esetében még azt sem lehet kizárni, hogy ott lehet a 2026-os világbajnokságon, annyira jó ütemben termeli a gólokat. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Messi, az aktuális világbajnok argentin válogatott sztárja korábban szinte kizárta ezt az opciót, most viszont, hogy 2 év van hátra, más a helyzet, ugyanakkor szerinte még várnunk kell, mert sosem tudni,, hogy mit hoz a jövő, amit nem láthat előre, nem ismerhet.

Messi óvatos egyelőre

„Ez attól függ, hogyan érzem magam, milyen állapotban vagyok fizikailag és hogy reális vagyok-e magammal szemben. Sok idő van hátra…” – kezdte Messi, aki nem zárta ki a lehetőséget, tehát egyelőre él a remény a 2026-os világbajnokság kapcsán, ami nyilvánvalóan az utolsó lenne a karrierjében futballistaként.

„Gyorsan eltelik ez az idő, de addig még van egy kicsi, így nem tudom ebben a pillanatban, hogyan ott leszek majd 2026 júniusában. Az életkor is szerepet játszik, bár ez csak egy szám. Minden tényezőt figyelembe kell vennem ezzel kapcsolatban.” – fogalmozott az argentin válogatott világsztárja.

„A meccsek, amiken most játszom, nem ugyanolyanok, mint amiket háromnaponta játszottam Európában, akár a Bajnokok Ligájában, akár a francia/spanyol bajnokságban, de ez attól függ, hogyan érzem maga, és mit érzek a csapattársaim mellett. Majd meglátjuk, még mindig olyan szinten leszek-e, vagy sem… Meglátjuk.” – idézte Fabrizio Romano Messi Joaquín Alvarez-nek adott interjúját.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.