Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,073 $

Egészen hihetetlen statisztikával rendelkezik a Real Madrid új igazolása, Mbappé

Valószínűleg nem nehéz kitalálni, hogy a francia válogatott szerdai meccsén is remeklő Kylian Mbappéról van szó.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A még mindig csak 25 éves Kylian Mbappé elképesztő statisztikával rendelkezik, amit szerda este még tovább javított azzal, hogy a Luxemburg elleni 3:0-ra megnyert mérkőzésen minden egyes gólból kivette a részét, hiszen egy gólja mellett két gólpasszt is kiosztott.

A Squawka statisztikái szerint Mbappé így elmondhatja magáról, hogy 446 eddigi mérkőzésén már 465 gólt szerzett, vagyis a meccsenkénti gólátlaga több mint négyszáz mérkőzés után is egy fölötti, ami egészen lenyűgöző. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Kylian Mbappé hosszas huzavona után június 3-án végül a Real Madrid játékosává vált, a királyi gárda pedig alighanem minden idők egyik legjobb üzletét kötötte, hiszen PSG-s szerződésének lejárta után ingyen szerezték meg a francia csatárt.

A támadó a francia válogatott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy jelenleg nagyon boldog, egy boldog játékos pedig az eddiginél is jobb teljesítményre képes, amit néhány órával később Luxemburg ellen már szemléltetett is.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.