Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Egyre több Apple és Samsung okoseszközön állítják le a Netflixet

A streamingóriás tájékoztatta felhasználóit, egyúttal meg is magyarázta a döntést.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Netflix a napokban értesítette az Apple TV-ről előfizető felhasználóit, hogy július 31-től megszűnik a második és harmadik generációs készülékek támogatása. Az üzenet már a szolgáltató hivatalos oldalára is felkerült.

A 2010-ben és 2012-ben kiadott Apple eszközök támogatásának leállítása kapcsán a Netflix úgy fogalmazott, hogy a lehető legjobb élményt szeretnék fenntartani, amihez a legújabb funkciókkal és frissítésekkel rendelkező készülékre van szükség. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Az Apple részéről szintén „elavultnak” számít a második és harmadik generációs multimédiás központ is, ami egyúttal azt is jelenti, hogy ezek az eszközök már a gyártótól sem kapnak több frissítést és fejlesztést – írja a Cybernews.

Nem csupán a régebbi Apple TV készülékek jutottak erre a sorsra. A Netflix korábban már a 2019-es Roku tv-boxok és a régebbi Samsung, valamint az Egyesült Államokban elterjedt Vizio okostévék támogatását is leállította.

Ugyanakkor konzolok és különböző „okosító” eszközökkel természetesen továbbra is elérhető a platform. A Netflixet támogató eszközök folyamatosan frissülő listája az alábbi linken található meg.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.