Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
365,25 Ft
Euró
394,21 Ft
Font
465,62 Ft
Bitcoin
58,925 $

Magyar Péter szerint Karácsony Gergely felfestett kerékpárútjai életveszélyesek

A Tisza Párt vezetője újabb éles kritikát fogalmazott meg Karácsony Gergellyel szemben, ezúttal a felfestett kerékpáros utak kapcsán.

...svg content...Fotó: BKK
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter a Partizán vendége volt, és újabb hangfelvételek kerültek szóba, de a volt felesége, Varga Judit is téma volt, akárcsak Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere. Karácsony nemrég Vitézy Dáviddal vitázott hosszasan, szintén a Partizánban, most viszont megint Magyartól kapott komoly kritikákat, kezdve a felfestett bicikliutakkal.

Magyar szerint Karácsonyék csak nagyobb dugókat okoztak az új kerékpáros utakkal, így ha bejutnak a Városházára, rögtön átalakításokat szavaznának meg, csökkentve a légszennyezettséget. Szerinte jelenleg már ott tartunk, hogy az V. kerület teljesen élhetetlen, akárcsak a VI. kerület, miközben életveszélyesnek minősítette a felfestett bicikliutakat. Soron kívül Árpád hídi tragédia: a vétkes ámokfutó is meghalt a balesetben

Szerinte még akkor is életveszélyes, ha az autósok figyelnek, mert sötétben, télen, esőben tarthatatlanná válhat a helyzet. Kíváncsi lenne egy olyan statisztikára, amik az ottani baleseteket rögzítik. „Ezeket felülvizsgáljuk, és odatesszük a bicikliutat, ahova kell.”

Azt sem érti Magyar, a körúti kerékpárosutat miért nem a széles járdán alakították ki, szerinte ezzel csak be akartak inteni az autósoknak. Annyit tud ígérni, hogy a teljesen indokolatlan, logikátlan döntéseket megszüntetik, kezdve azzal, hogy összehangolják az utakat a lámpákkal, hogy a kerékpárosok, a rolleresek is nagyobb biztonságban legyenek. Szintén hiányolja a rollerekre való szabályzást, amin ugyancsak változtatna.

Elrabolt taxival okozhatták a halálos balesetet az Árpád hídon

A legfrissebb információk szerint egy elrabolt taxival okozhatták a halálos balesetet az Árpád hídon, így ha a bűncselekményt elkövető életben van, kiemelten súlyos büntetés vár rá.

Nagyon súlyos baleset történt Izsák közelében, két mentőhelikoptert is küldtek

Két mentőhelikoptert is küldtek egy nagyon súlyos baleset helyszínére Izsák közelében, ahol a tűzoltók többeket feszítővágóval szabadítottak ki.