Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
57,986 $

Magyar Péter: „Nagyon durva dolgok jönnek még szerintem”

Magyar Péter úgy fogalmazott, nagyon durva dolgok fognak jönni, és tagadja, hogy bántalmazta volna Varga Juditot, a volt feleségét.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitaműsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter a Partizánban adott interjút, és az új hangfelvételekről is mondott pár szót, miközben Horn Gábor szerint Magyar végig megúszni akarta a köztévés vitát. Magyar azt állítja, a róla és a feleségéről megjelent rendőrségi jelentés 90%-a nem valós. Ezek után jött a kérdés, akkor mi a 10%, ami viszont igaz a jelentésben, amire a Tisza Párt vezetője azt mondta, volt közte és Varga között egy veszekedés. Hozzátette, volt ott egy állami testőr, akinek nem kellett volna ott lennie, mert szerinte be sem mehetett volna a kertjükbe, és előtte nem is bent oda soha.

„Előre csináltak egy helyzetet, hogy erről lehessen egy jelentést írni.” – mondta a Partizánban. Tagadja, hogy akadályozta volna a rendőrségi intézkedést, addig szerinte a rendőrök szirénával mentek, amiről úgy gondolja, nem tehettek volna meg, mert magánprogramon voltak.

Azt mondja, sok hamis jelentést látott 2006-ból a Gyurcsány körüli botrány idején. „Láttam már sok hamis rendőri vallomást, nyilván ez is az.” Nem tagadja, hogy kinyitotta a rendőrautót ajtaját, mert ott volt a telefonja. „Miért ne nyithattam volna ki, amikor ott maradt a telefonom a feleségemnek a táskájában, és kértem, hogy adja oda, és nálam maradt az övé, amit visszaadtam”

Tagadja, hogy bántalmazta volna Varga Juditot

Szerinte, ha igaz lett volna a rendőri jelentés, akkor legkésőbb most elindítottak volna ellene egy eljárást. Abban sem hisz, hogy Varga Judit azt mondta volna, „altassák el az ügyet”, mert az kényes lenne a nyilvánosság számára. A végén ismét azt mondta, nem akadályozta a rendőri intézkedést, de megtehette volna, mert a saját házában volt, és a rendőrök nem szólhattak volna közbe egy veszekedés miatt.

„Az egy visszaélés, ami őt csináltak.” Szerinte súlyos bűncselekményt követtek el azzal, hogy megakadályozták, hogy odamehessen a gyerekeihez. „Ha akarnék, én tehetnék feljelentést.” – mondta Magyar, aki a családja miatt nem akart ügyet csinálni, és tagadja, hogy bántotta volna a volt feleségét.

Hónapokkal ezelőtt még nem volt biztos mindenben, a Fidesz felé megfogalmazott éles kritikák egy részében sem, hiszen onnan lépett ki, majd ez változott. A Tisza Pártot pedig annyira erősnek gondolja, hogy szerinte egyedül is képesek lesznek a Fidesz kihívói lenni, és úgy gondolja, az igazi tánc csak a jövő heti választások után indul be. „Nagyon durva dolgok jönnek még szerintem”

Egyre többen szólítják fel Joe Bident arra, hogy lépjen vissza

Minden eddiginél nagyobb nyomás alatt van Joe Biden, és még mindig hónapok vannak hátra az amerikai választásokig.