Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Gáspár Evelin full trendin jelentkezett be az autójából, de nem egyedül

Gáspár Evelin trendin folytatja az útját, és közben nagyon jól érzi magát, egyre többet látni a titokzatos jóképű férfivel.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Továbbra sem tudni, Gáspár Evelin igent mondott-e a Gáspárék első évadára, ami kvázi a Győzike Show folytatása lesz, csak épp a TV2-n. Ami biztos, az az, hogy Gáspár Győző és Gáspár Bea már aláírta a szerződését, és ezen a nyáron elkezdődnek a forgatások, így számos új kaland várhat a nézőkre.

Ezen kívül nem sokat tudni, de ismervén a Gáspár-családot és a stábot, nem fogunk unatkozni. Ezernyi kalandban lesz részünk, és mint mindig, azok is nézni fogják a műsort, akik nem kedvelik Győzikééket. Ugyanaz a szokásos nóta, miszerint senki nem kíváncsi rájuk, holott hozzá a nagy nézettséget. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Győzike és Bea már csak mosolyog, amikor azt állítják, senki sem nézi őket, közben mindent tudnak róluk. Ez minden bizonnyal a Gáspárék esetében sem lesz másképp, ami generációtól függetlenül lehet nagy siker, és ha így lesz, az évekre ágyazhatja meg a műsor folytatását a csatornán.

Gáspár Evelin közben napról napra egyre trendibb, divatosabb, lassan már ezt nem lehet hova fokozni. Rendkívül csinos ruhákban jár, élvezi az életet, a nyarat, a jó társaságot, és közben igyekszik lazítani, félretenni az őt ért támadásokat, amikből általában van bőven, főként az irigykedők miatt.

Evelin ezúttal a titokzatos jóképű férfivel közösen jelentkezett be, de továbbra sem tudhatunk róluk sokat. Ha eljön az ideje, Evelin biztosan beszélni fog róla, addig is, tartsuk tiszteletben ezt. A róluk készült fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.