Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Kulcsár Edina: minden gyerekünknek lesz egy kis saját rezidenciája a házon belül

Szeretnék megteremteni számukra ezt a magánszférát.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Nyár végére összesen hat gyereket nevel majd együtt Kulcsár Edina és G.w.M, akkor születik meg ugyanis második közös gyerekük. Az egykori szépségkirálynő közös kislányuk, Amara után ezúttal egy kisfiút hord a szíve alatt, akinek egyelőre nem árulták el a nevét, bár a követők már nagyon kíváncsiak, szeretnék tudni, melyik név mellett döntött a pár. Ám a közeljövőt illető terveikről most megosztottak néhány információt a hot! magazinnak nyilatkozva, amelyből a Bors szemlézett. Mint mondták, lesz majd babaszoba, ha már szükség lesz rá, de eleinte velük alszik majd a kicsi, mint ahogy Amara is.

Később viszont vagy változások lesznek az otthonukban, amit már most tervezgetnek. „Nagy felújításra készülünk. Az a tervünk, hogy mind a hat gyerekünknek legyen külön szobája, amihez tartozik egy gardrób és egy fürdő. Egy teljesen új szintet szeretnénk a házra. Márk lánya már iskolás, a fiam, Medox pedig jövőre kezdi a sulit, ezért most már szeretnénk megteremteni számukra ezt a magánszférát. Szóval a terv az, hogy minden gyerekünknek legyen egy kis saját rezidenciája a házon belül” – árulta el Kulcsár Edina. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Míg a rapper egyebek mellett arról beszélt a magazinnak, hogy náluk aranyszabály a házban, hogy „olyan nincsen, hogy csak az egyik gyerek kap valamit”, mert mindannyian ugyanabban a szeretetben és törődésben részesülnek. „Ezt tényleg mindig betartjuk. A múltkor az egyik kinőtt egy cipőt, ezért mind az ötnek vásároltunk újat, még Amarának is. Ugyanez igaz a szülinapokra is: mindenki kap ajándékot. A tortafújásnál pedig többször is meggyújtjuk a gyertyákat, hogy mindenki el tudja őket fújni” – fűzte hozzá Edina.

Korábban egyébként büszkén mutatták meg 1 éves kislányukat, aki a megosztott fotók alapján igazán jól érezte magát a számára rendezett születésnapi ünnepségen. De ez persze a boldog szülőkről is elmondható, akik mosolyogva ölelték magukhoz gyermeküket. Míg az édesanya a Miss World Hungary kapcsán legutóbb megjegyezte, nem igazán örülne neki, ha a lánya „ennyire kitenné magát a kirakatba”, s ő például az egyszerűséget is jobban értékeli. „Jobban szeretem, amikor nem mutatunk ki mindent, hanem sejtelmesen csak egy picit” – fogalmazott.

Mindemellett a gyermekkorát felidézve arra utalt, sosem tagadta, hogy szegénységben, ám annál nagyobb szeretetben és harmóniában nevelkedett. „Hat-hét éves lehettem, amikor az osztálytársaim már menő sportruhákban jártak, én meg azt sem tudtam, mi az, hogy márka. Volt, hogy sírtam, mert nem volt külön szobám, vagy nem tudtam elmenni egy osztálykirándulásra” – emlékezett vissza. Egyúttal azt gondolja, jó időben és jó helyre született, „a szegénység ugyanis olyan vagyon, ami rengeteg dologra megtanít”.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.