Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,346 $

Gyönyörű virágcsokrot kapott Gáspár Evelin

Egészen különleges virágcsokrot kapott Gáspár Evelin a névnapjára, aminek láthatóan nagyon örült.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin talán minden korábbinál aktívabb a közösségi médiában, de ez jól is áll neki. Nem foglalkozik igazán az őt támadókkal, felesleges is, mert ezek az emberek csak rombolni próbálják, és a saját feszültségüket vetítik ki rá. Mindig jobb, ha olyan emberekkel vesszük körbe magunkat, akik építenek bennünket.

Valószínűleg Evelin is rálépett erre az útra, mellőzve azokat, akik csak kihasználják, érdekből barátkoznak vele, és így tovább. Sok csalódásban volt része az évek során, viszont ezek a csalódások megtanították arra, hogy ne lépjen soha ugyanarra az útra, ahol már járt azelőtt, és nem működött. Soron kívül Történelmi rekord: 110 tonnára emelte Magyarország aranytartalékát az MNB

Mióta az új stíltust követi, és rendkívül elegáns, még határozottabbnak látjuk, és ki tudja, talán rátalált a szerelem. Ez a magánügye, csak az számít, hogy boldog legyen, és közben kiteljesedjen, akár a karrierjében. Egy ideje a háttérben dolgozik, fontos munkákat lát el, például a Farm VIP legutóbbi évadában is szerkesztő volt.

A mindig nagyon csinos Evelin igyekszik úgy kihasználni az idejét, hogy hasznos dolgokat csináljon a munka mellett. Amikor teheti, a barátaival, akikkel jól érzi magát, és természetesen a családjáról sem feledkezik meg. szóval most úgy fest, hogy kezdenek a dolgok a helyére kerülni az életében.

Most ünnepelte a névnapját, természetesen nem feledkeztek meg róla. Sokan felköszöntötték, és a virágcsokor sem maradhatott el. Aki kicsit ismeri Evelint, az tudhatja róla, hogy mennyire rajong a virágokért, szeret virágot kapni.