Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Rogán-Gaál Cecília nem tréfál, futva húzta el az edzőjét (videó)

Rogán-Gaál Cecília Sarka Katához hasonlóan nagyon komolyan veszi az edzéseket, és mint azt láthatjuk, stílusos is közben.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Abszolúte a divat világát éljük, sokkal inkább, mint ezelőtt bármikor, köszönhetően a közösségi média elterjedésének. Rengeteg minden történt az elmúlt 10 évben, és alapjaiban határozza meg a divatot az életünk. Ez még azokra is hatással van, akik korában nemigen nézték meg, hogy mit vesznek fel.

Szerencsére egyre több férfi ad magára, már nemcsak a nőkre jellemző, hogy csinosak, divatosak, és követik a trendeket. Gáspár Evelin is az elegáns vonalat követi, ami nagyon jól áll neki , és nem mellesleg kimagasló formába hozta magát. Ez pedig sokakat zavar, egyszerűen féltékenyek rá, és néha be is telik miattuk a pohár. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Szerencsére azonban összességében nincs mindez hatással rá, ahogyan Rogán-Gaal Cecíliára sem, ha piszkálják. Máskülönben nem lenne aktív a közösségi médiában, ugyanakkor nem teszi meg ezt a szívességet ezeknek az embereknek. Inkább a saját fejlődésére és boldogságára koncentrál, akárcsak Sarka Kata.

Mindketten három gyermeket nevelnek, de bármelyik strandon komoly feltűnést keltenének. Kiváló formában várják a hazai nyarat, ami eddig felemás, de még mindig hátra van három igazi nyári hónap, és sokan bíznak abban, hogy ez most igazán jó lesz. Cecília formája valóban rendben van, és a divatos ruhák szintén remekül állnak rajta.

Az erőnléti edzéseket sem hagyja ki, szereti az új kihívásokat, és a tenisz miatt megszokta a terhelést, magas állóképességgel rendelkezik. Most épp az edzőjét húzta el, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg, mely szintén hasznos edzésforma.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.