Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Az egyik legvonzóbb hírességé vált Hunyadi Donatella (fotók)

Hunyadi Donatellának a nyári színek is remekül állnak, nincs olyan évszak, amikor ne lenne extrán vonzó.

...svg content...Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hunyadi Dontellát tavaly a Dancing with the Starsban láthattuk, ami gyakorlatilag 180 fokos fordulatot hozott számára a médiában. Ebben a műsorban debütált a nagyközönség előtt, és végül második lett a női mezőnyben. Csak Radics Gigi végzett előtte, amire igazán büszke lehet, és volt pár erős teljesítménye.

Sokat nem kellett várnunk az újabb szereplésére, csak épp most az RTL-hez írta alá. A Fort Boyardban fog versenyezni, méghozzá csapatban, és ez egy olyan kihívás, amire régóta vágyott. Nem fog annyi ideig tartani, mint a Dancing, viszont csérbe rendkívül intenzív lesz, és akár más műsorokban is feltűnhet. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

„Többé már nem titok, hogy én is részese leszek az RTL nagysikerű műsorának, az idén újonnan visszatérő Fort Boyardnak. Egy szuper csapat tagja lehetek, úgyhogy 2 hét múlva irány Franciaország és let’s go.” – írta a korábbi posztjában a csinos és vonzó modell, aki énekesnőnek is mondhatja magát.

Régóta foglalkozik modellkedéssel, Kiszel Tünde is végtelenül büszke rá, aki remekül tartja magát. Sok időt töltenek együtt, és nemcsak azért, mert ugyanabban a lakásban laknak. Hamarosan azonban eljöhet az idő, amikor Donatella is külön életbe kezd, bár még mindig fiatal, semmiről sem maradt le.

Egy ideje valószínűleg kevés időt tölt otthon, mert eseményről eseményekre jár, népszerű a hírességek között. Az alább látható fotók is csak arról árulkodnak, hogy kiváló formában van, sportosan, fitten utazik el Franciaországba a forgatások miatt.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.