Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,83 Ft
Euró
396,50 Ft
Font
469,52 Ft
Bitcoin
61,608 $

Már be is jelentették Wayne Rooney-t az új klubjánál

Mint az várhat volt, Angliában folytatja tovább az edzősködést Wayne Rooney, aki ezzel visszatér az edzői szakmába.

...svg content...Fotó: Pedro Obiang, a West Ham United játékosa (j), illetve Wayne Rooney (b) és Zlatan Ibrahimovic, a Manchester United játékosai az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában játszott mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2016. november 27-én. (MTI/EPA/Nigel Roddis)
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Manchester United legendája újra munkát kap edzőként. Akkor még nem volt hivatalos, most viszont az, hogy Ronney lett az alsóbb osztályban szereplő Plymouth Argyle új edzője, azt követően, hogy a Birmingham mindössze 83 nap után menesztette januárban.

Rooney azelőtt a Derby County és a DC United edzője volt, most pedig a Plymouth Argyle-nál akar sikereket elérni. A még mindig csak 38 éves menedzser azt mondta, ez egy kiváló, tökéletes lépés számára az edzői karrierjében, és szeretné megköszönni az elnöknek, valamint az igazgatóságnak a belé vetett hitet. Soron kívül Karácsony találkozott a lánnyal, aki magára tetováltatta a főpolgármester portréját

A Sky Sports azt írja, Rooney, izgalmas lehetőségként tekint a projektre, és alig várja, hogy segíthesse a csapatot egy olyan keret kiépítésében, ami sikeres lehet. Tudja jól, milyen tehetséges játékosok alkotják a csapatot, és a Home Parkb an egyedülálló a hangulat.

A Mandiner szerint idén is klíma nélkül maradhat a 3-as metró

Az M3-as metróvonal kocsijain tapasztalható elviselhetetlen hőség évek óta visszatérő téma, ám a beruházás még a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) 2024-es üzleti tervében sem szerepel.

Hatósági ellenőrzést indított a kormányhivatal négy légitársaság ellen a késések miatt

Amennyiben az ellenőrzés során jogsértésgyanúja merül fel, a szükséges eljárásokat a kormányhivatal megindítja az érintett légitársasággal szemben.