Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Wayne Rooney újra edzősködni fog, megvan az új klubja

Azt követően, hogy az előző munkahelyéről villámgyorsan kirúgták a Manchester United legendáját, visszatér az edzősködéshez.

...svg content...Fotó: Wayne Rooney, az angol Everton játékosa a Genk-Everton barátságos labdarúgó-mérkőzésen a genki Crystal Arena stadionban 2017. július 22-én. (MTI/EPA/Julien Warnand)
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Wayne Rooney eddig edzői pályafutása nem túl fényes, és egyesen sokkszerű volt, ami legutóbb történt vele, ugyanis 15 meccs után kirúgta a Birmingham. A csapat abban bízott, Rooney-val képesek lesznek visszatérni az első osztályba, de az Unied legendája 15 meccsből 9-et elbukott, és ez sok volt.

Január óta nincs klubja, ám most úgy tűnik, fordul a kocka, és ismét edzősködni fog. Korábban a Birmingham olyan komolyan számolt vele, hogy 3,5 éves szerződést írt vele alá, de 3 hónap után már menesztették is. A 90min a The Telegraph-ra hivatkozva arról számolt be, hogy Rooney újra edző lenne, és ismét egy angol klubhoz kerülhet. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Plymouth-nál járt, ahol az a Neil Dewnship az igazgató, aki anno az Evertonnál edzette a fiatalok között. Mások is esélyek voltak az edzői posztra, de a BBC Sport úgy tudja, Rooney lett a befutó, akit már ezen a hétvégén kinevezhetnek.

Rooney elismerte, az ami Birminghamben történt, maga volt a kudarc, ugyanakkor harcosnak tartja magát és vissza akar térni. Tisztában van vele, hogy a kirúgás az edzői karrier része, és lesznek kudarcok a pályafutása alatt, viszont ebből is tanult, és az elmúlt hónapokban volt ideje gondolkodnia a dolgokon.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.