Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,26 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,40 Ft
Bitcoin
64,458 $

Verőcei halálos hajóbaleset: megtalálták a 28 éves fiatal nő holttestét

Rövid időn belül újabb áldozat holtteste került elő, már a 28 éves fiatal nő testét is megtalálták a hatóságok.

...svg content...Fotó: A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói a Duna XIII. kerületi szakaszán, ahol egy balesetet szenvedett motorcsónak utasai után kutatnak 2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak. MTI/Lakatos Péter
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be arról, hogy szerdán megtalálták a hatóságok az egyik nagyon fiatal áldozat holttestét, aki a verőcei hajóbalesetben hunyt el. Azóta új információk láttak napvilágot, és úgy tudni, a motorcsónak vezetője ittas volt a baleset idején, és nem a megfelelő módon közlekedett a vizet, mögötte a hét utasával, akik közül még mindig csak egy túlélőről tudni.

A szállodahajó kapitányát pedig őrizet alá helyezték, és a nyomozás során kiderült, hallotta a csattanást, de nem győződött meg arról, mi ment nekik, és mindenfajta lassítás, segítségnyújtás nélkül továbbhajtottak. Ellenkező esetben talán több túlélője is lenne a tragédiának, ketten viszont azonnal meghaltak, bekerültek a szállodahajó alá, onnan nem lehetett kiút.

A rendőrség most arról számolt be, hogy megtalálták a negyedik áldozatot, egy 28 éves fiatal nő holttestlét Sződligetnél. „Most már a két testvér együtt van… Kollégáink fáradhatatlanul tovább keresik az áldozatokat. Haza fogjuk vinnünk őket! Nyugodj békében, Dia! Őszinte részvétünk a családnak, felfoghatatlan…” – írja a rendőrség.

Lövöldözés tört ki Oroszországban, hat rendőr is van az áldozatok között

Többen meghaltak, köztük hat rendőrrel, amikor ismeretlen fegyverek tüzet nyitottak egy zsinagógára, egy ortodox templomra és egy rendőrőrsre Oroszországban.

Ezzel a kezdővel lép pályára a magyar válogatott Skócia ellen

Marco Rossi ismertette azt a csapatot, aki kezdőként léphet pályára a skót válogatott ellen vasárnap este a mindent eldöntő mérkőzésen az Európa-bajnokságon.