Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ma este rendezik meg az Európa-liga döntőjét, élőben adja a tv

Xabi Alonso a Bundesliga megnyerését követően Európában is csúcsra érhet a Bayer Leverkusennel, de nem lesz egyszerű dolguk az Atalanta ellen.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Xabi Alonso nagyon rövid idő alatt csinált bajnokcsapatot a Bayer Leverkusenből, amivel többszörösen írt történelmet. Évtizedeken át egy edzőnek sem sikerült az, ami a spanyolnak szinte azonnal, ugyanis ez a klub első bajnoki címe. Sőt, veretlenül nyerték meg a bajnokságot, ami még édesebbé teszi ezt a nem várt sikert.

Senki nem számolt a Leverkusen esetleges bajnoki címével, és most már ott tartunk, hogy a klub szerda este döntőt játszik az Európa-ligába az Atalanta ellen. Néhol rögös volt az út, ameddig eljutottak ideáig, és az AS Roma igencsak feladta nekik a leckét a visszavágón az elődöntőben, de még ott sem kaptak ki. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Az Atalanta pedig korábban a Liverpoolt is kiütötte, noha sokan azzal számoltak, hogy biztos döntősök. Még csak az elődöntőig sem jutottak el, köszönhetően a váratlan hazai vereségnek. Izgalmas este vár ránk, ugyanis 21 órától a németek és az olaszok összecsapnak egymással, amit az M4 Sport élőben közvetít. Már 20 órától érdemes figyelni az eseményeket a beharangozóval, sok érdekességről lesz szó.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.