Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sarka Kata új frizurája szinte mindenkit lenyűgözött

Rengeteg bókot kap Sarka Kata, aki kérdés nélkül az egyik legszebb magyar híresség, és nem mellesleg kifogástalan formában van.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Csak úgy kapkodjuk a fejünket, jobbnál jobb formákat látunk a sztárok világában. Rogán-Gaál Cecília például egyértelműen nagyon magasra tette a lécet, és sportosan is nagyon vonzó, szintén sok dicséretet kap, akárcsak az ugyancsak háromgyermekes édesanya, Vasvári Vivien, akinél boldogabb anyukát aligha találhatnánk jelenleg.

Mindketten nagyon csinosan öltözködnek, és ezzel remek tippeket adhatnak másoknak. Gáspár Evelin is a 100%-os eleganciát képviseli, és olyan átalakuláson ment keresztül, ami nem kevés emberből vált ki irigységet. Cecília és Vivien formájára is sokan irigykednek, bár ehhez már hozzászokhattak az évek alatt. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Sarka Kata pedig hajstílust váltott, és egyre inkább azt gondoljuk, hogy a rövid haj még jobban áll neki, mint a hosszú. Sokkal inkább kihangsúlyozza a szép arcvonalait, és nem mellesleg egy rövidebb frizurával általában kisebb is a macera, amivel sok időt nyerhet hosszú távon Kata, ami nem elhanyagolható tényező.

Általában hosszabb hajjal szoktuk meg, de az elmúlt időszakban talán a változás jeleként is egy egészen más irányba indult el. Ez a rövid haj pedig szimplán tökéletes, nyárias, nem lehet belekötni, bennünket abszolúte meggyőzött, és elnézve a kommentelőket, sokan másokat is, nagyon rendben van.

Nemrég készült Katával egy profi portrésorozat, mely tökéletesen mutatja be az új frizuráját. Tökéletes választás, akárcsak a hajszín és a pink szett, mely egyszerre nyárias, légies, elegáns, bár Kata amúgy sem szokott mellélőni, mert érzi és érti is a divatot, mint azt a többi fotóján keresztül is láthatjuk.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.