Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,06 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
465,82 Ft
Bitcoin
62,073 $

Hihetetlenül sokat nőtt Ördög Nóri kislánya

Ördög Nóri kislánya már most igazi sztáralkat, szép karrier várhat rá a médiában, minden tehetsége meg lehet hozzá.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ördög Nóri gyermekei számára teljesen természetessé válhattak a kamerák, azok közelsége, hiszen kiskoruk óta rendszeres szereplő a médiának. Vannak, akik emiatt támadják Nórit, mások pedig nem ítélik el amiatt, hogy gyakran szerepelnek a gyerekei a közösségi médiás felületeken, például az Instagramon.

Nóri továbbra is rengeteget dolgozik, talán túl sokat, ami az alvásidő kárára megy, mert sok időt tölt el a családjával. A TV2 lehetővé tette számára, hogy a családja is ott legyen a forgatások alatt, így minden sokkal könnyebb. Nyilván ez nem minden stábtagnál lehetséges, viszont Nóri az egyik legjobb műsorvezető, már hosszú évek óta. Soron kívül Nem volt még ilyen meleg az első félév Magyarországon a 20. század kezdete óta

Nélküle sem lehetne elképzelni az új évadokat, és reméljük, hogy a következőben is ő lesz a műsorvezető. Nemrég arról beszélt, hogy bármikor nekivágna az új szezonnak a jelenlegi stábbal és a családjával. Minden bizonnyal jövő év elején indul a következő sztárcsapat, akik sok pénzt nyerhetnek a döntőben, ami hetekkel korábban ért véget.

Egyelőre semmi részletet nem tudni, titokban tartják azokat, viszont Nóri addig sem unatkozik. Nem egy vállalkozást visz, a TV2 is folyamatosan foglalkoztatja, és a kislánya akár az utódja is lehet a médiában. Szép lenne, ha ő váltaná majd az édesanyját, vagy együtt vezetnének műsort, mert erre is van esély.

Ismét egy divateseményről köszöntek be közösen, és láthatja mindenki, mennyit nőtt a kislány. Szép lassan utolérheti magasságban az anyukáját, és ha jelenleg a közösségi médiában, nagyon hamar több százezer követőt szerezhet. Nóri most áll 329 ezernél az Instagramon, ami üzleti szempontból is fontos.

Karácsony rengeteg traffipaxot ígért Budapesten, csak egy működik közülük

Mindössze egyetlen darab működik azon traffipaxok közül Budapesten, amikre még Karácsony Gergely tett ígéretet.