Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Titokban készült videó Tóth Gabiról a konyhában, nagyon cuki anyuka

Tóth Gabi épp a kislányával festegetett meghitten, amikor videó készült róluk, amiről nem tudtak, majd jót nevettek.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég az énekhangjával hívta fel magára a figyelmet, nem sokkal azután, hogy bejelentette, újraépíti a zenei karrierjét. Egyelőre nem tudni, mi az oka ennek, hiszen eddig kívülről úgy tűnt, rendben vannak a dolgok,. Ugyanakkor az is igaz, az embernek időről időre szüksége van a megújulásra.

Gabinak ebben is van tapasztalata, szakmai és érzelmi szinten egyaránt, de arra senki ne gondoljon, hogy ezentúl rappelni fog. Nagyjából a jelenlegi vonal biztosan marad, mert ebben találta meg azt a harmóniát, amivel maximálisan azonosulni tud, ugyanakkor lehetnek új zenei hangzások, formációk, melyek egy igen más lendületet adhatnak. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Ez az, amire talán most a leginkább szüksége lehet Gabinak, miután a magánéletét rendezte, elvált Krausz Gábortól, aki Mikes Anna párja lett. Szintén sokat dobhatna az életén, ha például valami egészen újba fogna bele, és a Dancing with the Stars új évada tökéletes kihívás lenne számára.

Még mindig azt mondjuk, hogy ez lehet Gabi legnagyobb dobása 2024-ben, ugyanakkor a Megasztár és a Sztárban Sztár zsűriszéke is kecsegető lehet. Valószínűleg az énekesnő legszívesebben mindhárom munkát elvállalná, de ez sajnos nem lehetséges, mert sok elfoglaltsággal is jár.

Gabi odahaza szeret a legjobban lenni, ahol semmilyen negatív energia nem éri. A kislánya a legfontosabb számára, imádja a vele eltöltött időt, viszont egy ideje hárman laknak együtt, mert Papp Máté Bence is Szentendrére költözött. Legutóbb egy kulisszák mögötti videót készített, ami az eddigi legaranyosabb felvétel Gabiékról. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.