Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Angliában köthet ki Gulácsi, nagyon akarják őt

Gulácsi Péter igazi sztárkapus lehet, akár egy nagyobb csapatnál is, miután a hosszú sérülése után ismét letette a névjegyét, és ha ő védi a magyar kaput az Európa-bajnokságon, élete legnagyobb lehetőségét kaphatja meg.

...svg content...Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Továbbra is titok övezi, ki védi majd a magyar kaput a közelgő Európa-bajnokságon, de jó eséllyel Gulácsi lesz az, hiába ment nagyot Dibusz abban az időszakban, amikor a csapattársa súlyos sérüléssel bajlódott. A Ferencváros játékosa nem kevéssel járult hozzá ahhoz, hogy a magyar válogatott egyenes ágon jutott ki a kontinenstornára.

Marco Rossi egyelőre csak annyit árult el, hogy mindkét kapusra számít, de már az Izrael elleni felkészülési meccs is beszédes lehet a folytatásra nézvén. Ami biztos, Gulácsi továbbra is nagyon népszerű az átigazolási piacon, és hamarosan élete legnagyobb lehetőségét kaphatja meg. Soron kívül Most fotóval üzent Magyar Péter Orbán Balázsnak

Fabrizio Romano ugyanis azt írja, Gulácsi ismét felkeltette az angol bajnokságban szereplő klubok figyelmét, miután sokat tett azért, hogy a Lipcse a Bajnokok Ligájában játsszon. Kiderült, a Lipcse januárban elutasította a Nottingham Forest ajánlatát a magyar kapusért, de továbbra is erős az érdeklődés iránta az első osztályból.