Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,890 $

Mbappé még mindig titkolózik, mégsem a Real Madridot választja?

Nem mindenki olyan biztos abban, hogy Mbappé a Real Madridot választja, hiába kézenfekvő a forgatókönyv.

...svg content...Fotó: EPA/FRANCK FIFE / POOL MAXPPP OUT
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé nemrég jelentette be, hogy elhagyja a PSG-t, ami egy ideje borítékolható volt, mert nem hosszabbította meg a szerződését, mely rövidesen lejár, tehát ingyen távozik. Az utolsó hazai meccse nem sikerült túl jól, mert ugyan megszerezte a vezetést a klubjának, az végül 3-1-re kikapott a nem éppen erős Toulouse ellen.

Az viszont már nem jelentett meglepetést, hogy Mbappé lett a legjobb játékos a francia ligában. Megérdemelten vehette át a díjat, majd arról is beszélt, milyen időszak áll előtte, mellyel erősen célzott egy éles váltásra. A Real Madrid kézenfekvő választás, minden korábbi hír arról szólt, hogy a spanyolokhoz költözik, bár ezzel együtt a Manchester City is befutó lehet, ahol Haalanddal alkothatna félelmetes csatársort. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

„A következő fejezetem nagyon izgalmas lesz, mivel új dolgokat fogok felfedezni, ami végtelenül boldoggá tesz.” – fogalmazott Mbappé, aki a franciaországi fejezetét viszont csak nehezen tudja lezárni. „Sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Ez egy olyan fejezet az életemben, ami most lezárul… Minden egyes alkalommal igyekeztem tisztelni és méltó képviselője lenni a Ligue-1-nek.” – idézte Fabrizio Romano.

„Köszönetet mondok a klub minden emberének és az elnöknek. Hiányozni fog ez az egész, és emelt fővel hagyom el a PSG-t. Az édesapám azt akarta, hogy történelmet írjak a Ligue-1-ben, mielőtt távoznék. Hosszú volt az út, és nagyon boldog vagyok.” – folytatta Mbappé, aki továbbra is hallgat az új klubjáról.

„A következő klubom? Mindennek megvan a maga ideje… Csak most hagyom el a PSG-t, a többit illetően nem ez a megfelelő idő.” – tette hozzá sejtelmesen a francia, aki komoly meglepetést okozna, ha nem a Real Madridot választaná, ahol új ajtók nyílhatnának meg előtte, többek között szponzorációs szinten is.

Már tudni, miért vont le indokolatlanul pénzt az Apple a magyar számlákról

Az OTP Bank szakemberei közvetlenül érték el az Apple londoni központjának szakértőit, akik a háttérben folyamatosan dolgoznak az ügyön.