Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,073 $

Élőben adja a tv a PSG-Dortmund Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóját

Élőben közvetíti a televízió a PSG-Dortmund Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóját, ami izgalmasnak ígérkezik.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Kedd este eldőlt, hogy ki lesz az első biztos döntős a Bajnokok Ligájában, majd szerda este kiderül, mely csapat lép pályára ellenfélként. Az első elődöntős visszavágót ma rendezik meg Párizsban, ahol a PSG látja vendégül a Dortmundot.

Kisebb csoda, hogy az első mérkőzésen Németországban csak egy gól esett, és ugyan a Dortmund nyert, jelenleg igen keveset fizetnek a PSG győzelmére a fogadóirodák, míg a németek sikere esetén akár hatszoros pénz is járhat. Ekkora különbség valószínűleg nincs a két csapat között, viszont egy Bajnokok Ligája meccsen bármi megtörténhet. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Sőt, döntetlenre is hasonlóan magas pénz járna, amire ugyancsak van esély. A PSG hazai pályán várhatóan dominánsabb lesz, és azon dolgoznak majd, hogy már az első percekben ledolgozzák az egygólos hátrányukat. A meccset az M4 Sport közvetíti élőben 21 órától, előtte pedig jön a felvezetőműsor.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.