Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,26 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,40 Ft
Bitcoin
64,453 $

Videón az MTK súlyos veresége a Fehérvár ellen

A Videoton hazai pályán mért súlyos vereséget az MTK-ra az NB1 legutóbbi fordulójának pénteki napján.

...svg content...Fotó: A gólszerző Pető Milán (b) és csapattársa, Schön Szabolcs Gergő, a Fehérvár játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában játszott Fehérvár FC - MTK Budapest mérkőzésen a Székesfehérvári Sóstói Stadionban 2024. május 3-án. Fehérvár FC-MTK Budapest 4-0. MTI/Vasvári Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Péntek este a Videoton és az MTK feszült egymásnak az NB1-ben, ami után ismét változott a tabella, nyomást helyezvén ezzel a Paksra, akik megint a 3. helyről várhatják a folytatást, köszönhetően a rossz sorozatuknak. Ugyan a Paks öt egymást követő vereség után ismét nyert egy héttel ezelőtt, nem lehetnek elégedettek.

A Videoton egy kisebb kisiklást követően tért vissza a győzelem útjára, és jelenleg szintén 53 pontot számol, addig a bajnok Ferencváros 68 egységgel áll az élen. A vereséget szenvedett MTK pedig csak a 6., mögöttük az egy meccsel kevesebbet játszott Diósgyőrrel (41), a ZTE-vel (39) és a KTE-vel (38). Soron kívül A jövő héten hamisítatlan nyári időnk lesz, csak a hét közepén várható csapadék

A fehérváriak számára jól kezdődött a mérkőzés, miután Kádár kiállítása miatt már a 10. percben emberelőnybe kerültek. A 23. percben jött az első gól Katona révén, majd 10 perccel később már 2-0 volt az állás. Csongvai a 40. percben döntötte el a kérdést, még az első félidő vége előtt, és meglepő módon már csak egy gól esett a folytatásban, amit Pető Milán szerzett a 77. percben.

Lövöldözés tört ki Oroszországban, hat rendőr is van az áldozatok között

Többen meghaltak, köztük hat rendőrrel, amikor ismeretlen fegyverek tüzet nyitottak egy zsinagógára, egy ortodox templomra és egy rendőrőrsre Oroszországban.

Ezzel a kezdővel lép pályára a magyar válogatott Skócia ellen

Marco Rossi ismertette azt a csapatot, aki kezdőként léphet pályára a skót válogatott ellen vasárnap este a mindent eldöntő mérkőzésen az Európa-bajnokságon.