Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,073 $

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A PSG egy igen erős csapattal állt ki szerda este a Dortmund otthonában a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Ugyan a párizsiak jól kezdték a mérkőzést, a Dortmund szerezte meg a vezetést, ami egyúttal a győztes találatot jelentette.

A vendégeknek még szerencséjük sem volt, két kapufát lőttek, és nem egy helyzetet hagytak ki. A másik oldalon szintén megvoltak a lehetőségek arra, hogy legalább két góllal nyerjen a Dortmund, így semmi sem dőlt el. Ez az egygólos előny kevésnek tűnhet a PSG ellen Párizsban, ami miatt egy drámai visszavágó várhat ránk. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Az egyik legnagyobb problémát az jelentette, hogy Mbappé nem fogott ki jó napot, sokszor észrevehetetlen volt a pályán. Vele ellentétben a Manchesterből „száműzött” Sancho parádézott, és egyértelműen a legjobb teljesítményt nyújtotta. Ez is csak egy újabb példa lehet arra, hogy Ten Hag nem egy rossz döntést hozott már az Unitednél, de a hírek szerint az angol visszatérhet, ha a hollandot kirúgják.

Időközben elkészült az összefoglaló videó a Dortmund győzelméről, hamarosan pedig jön a visszavágó. A Real Madrid szintén pályára lép, odahaza kellene valahogyan legyőzniük a Bayern Münchent, akikkel az első meccsen döntetlent játszottak.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.