Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
450,65 Ft
Bitcoin
67,103 $

Két majom ugrott Jákob Zoltán nyakába Balin (videó)

Jákob Zoltán rendesen bekezdett Balin, két majom ugrott a nyakába, amiről közelről is készült videós felvétel.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán az elmúlt hetekben nem kevés ajándékot osztott ki a követői között. Sorra találtak gazdára a PS5 játékkonzolok, laptopok, mobiltelefonok, táblagépek, majd A Nagy Ő úgy döntött, hogy növeli a tétet, és milyen jól tette.

Még nagyobb örömöt okozott ezzel sokaknak, miután porszívókat, kávégépeket és porszívókat húzott elő a Ferrarijából. Ekkor még csak kevesen tudhatták, de Zoltán újabb nagy útra készült, ugyanis minden hónapban járj a világot, ez egyfajta bakancslista nála, amit mindenképpen ki szeretne pörgetni. Soron kívül Robert Fico már képes kommunikálni, folyamatosan javul az állapota

Mint arról korábban beszámoltunk, Bali felé vette az irányt, ahová 20 óra alatt jutott el, természetesen első osztályon utazott, mint mindig. A lehető legkényelmesebb megoldást választja, egyrészt megteheti, másrészt hozzászokott ehhez a kényelemhez, ami sokat ad számára az út alatt.

Zoltán számos országban járt már, főként azokat a helyszíneket kedveli, ahol nyári időjárás fogadja. Emiatt sem láthatjuk túl gyakran téli területeken, mert ugyan volt már ott, az annyira nem jött be neki. Egyet tudunk érteni, a nyári meleg mindig jobb érzéseket tud kelteni az emberben, még karácsonykor is.

Nem sokkal azután, hogy megérkezett Balira, szó szerint a nyakába vette a dolgokat. Két majom is a nyakába ugrott, de nem bántották, csak érdeklődtek, és még mielőtt a szemüvegének lába kelt volna, levette magáról. Vicces jelenetek készültek a pillanatokról, amiket egy ideig biztosan nem fog elfelejteni.