Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Rashford megelégelte a kritikákat, hónapok óta tartó bántalmazásról beszélt

Erik ten Hag is szót ejtett játékosa tavalyi és idei teljesítményéről egyaránt.

...svg content...MTI/EPA/ASH ALLEN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem csupán a Manchester United, de Marcus Rashford számára is katasztrofálisan alakult az idei szezon, aki 40 meccsen mindössze 8 gólt szerzett, szemben a tavalyi 30 találattal. A legutóbbi hírek szerint a klubvezetés már azt fontolgatja, hogy megválik támadójától, akivel tavaly hosszabbítottak 2028-ig szóló szerződést.

Rashfordot ugyanakkor legfőképpen nem ez, hanem inkább a drukkerek reakciója bántja. Tavaly még magasztalták őt, most azonban folyamatosan gyalázzák, a játékos szerint pedig kegyetlen, ahogy vele bánnak. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„Ez bántalmazás, és már hónapok óta tart. Elég volt” – fogalmazott Rashford az X-en. Ha mindez nem lenne elég, idén az edzőjével sem volt felhőtlen a kapcsolata, Erik ten Hag elfogadhatatlannak nevezte ugyanis, hogy a City elleni 3-0-s vereség után pár órával már szülinapi bulit csapott a barátaival. A holland tréner azonban most támogatásáról biztosította:

„Természetesen maximálisan átérzem a helyzetét. Tavaly ragyogó szezonja volt, pályafutása legjobbja. Ez az idény viszont nem így sikerült, a drukkerek pedig nagyon kritikusak voltak vele” – fogalmazott ten Hag.

„Úgy gondolom, nagy szüksége van most a támogatásra. Mindannyian tudjuk, hogy mire képes, mindannyiunknak mellette kell lennünk, és biztatni, hogy visszatérjen a tavalyi szintre” – idézte a holland edzőt az ESPN.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.