Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,291 $

A Nyíregyháza meglepetésre készül Ferencváros ellen a Magyar Kupa elődtőjében

Egyáltalán nem az esélytelenek nyugalmával készül a remek formában lévő Nyíregyháza, akik szintén megérdemelnék a döntős szereplést a Magyar Kupában.

...svg content...Fotó: A nyíregyházi csapat játékosainak gólöröme a labdarúgó Merkantil Bank Liga 29. fordulójában játszott Nyíregyháza Spartacus FC - Vasas FC mérkőzésen a Balmazújvárosi Városi Stadionban 2024. április 20-án. MTI/MTI Fotószerkesztőség/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Nyíregyháza az elmúlt évek egyik legjobb teljesítményét nyújt a Magyar Kupában, és már csak egy lépés választja el őket attól, hogy ott legyenek a Puskás Arénában, ahol nagy tömeg előtt játszhatnának a döntőben. Erre adott az esély, a Paks már élt vele, miután 2-1-re legyőzte a Kisvárdát kedd este.

Az időközben vizsgálat alá került Ferencváros lesz a Nyíregyháza ellenfele, és akárcsak a keddi éldöntőt, ezt a mérkőzést is élőben adja majd a televízió. A Nyíregyháza mindenképpen nyerni szeretne, és noha tudják, a Fradi jóval esélyesebb, bármi megtörténhet egy elődöntőben, akár egy kiállítás is felboríthatja az erősorrendet. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

„A hét elején próbáltunk feltöltődni a Vasas elleni rangadó után, keddtől viszont már a Ferencváros elleni mérkőzésre készülünk. Remélem, hogy sikerül meglepetést okoznunk, mert egy mérkőzésen bármi megtörténhet. Próbáljuk megtalálni a gyenge pontjukat ami nem egyszerű, de szeretnénk bejutni a MOL Magyar Kupa döntőjébe.” – nyilatkozta Tímár Krisztián vezetőedző.

Egyértelmű célokkal vág neki a Nyíregyháza a Ferencváros elleni elődöntőnek. „Örülünk annak, hogy sokan lesznek, nyilván ez a Ferencváros vonzerejének és a Szpari jó szereplésének köszönhető. Egy labdarúgónak mindig jó érzés ha telt ház előtt játszhat, remélem a játékosoknak ez plusz erőt és motivációt ad majd szerdán.” – idézte az edzőt a nyiregyhazaspartacus.hu.

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.